donderdag 31 oktober 2013

10 september 2013


Peer heeft twee keer voor onrust in de groep van de uitlaatservice gezorgt. De eerste keer omdat Tibbe op hem aan het rijen was. Meerdere malen gaf Peer aan dat hij dit niet wilde en de laatste maal ging Tibbe eindelijk van hem af. Rede voor Peer om hem nu duidelijk te maken dat hij het ECHT niet tof vond. Gelukkig was ik er snel bij om Peer en Tibbe beide vast te houden en Bink (die altijd wel in is voor een vechtpartijtje) met mijn lichaam weg te houden van die twee.

De tweede keer zat Ranga bovenop hem in een spel. Peer hield haar vast waardoor de eigenaar in paniek kwam en aan haar hond begon te trekken. Nooit doen want dan kunnen er juist dingen stuk gaan. Peer liet los en wilde verder spelen, Ranga ook maar de sfeer was verandert en Peer en ik werden weggestuurd. Oneerlijk en onhandig omdat het juist zo belangrijk was voor de eigenaar om te zien dat dit soort dingen gebeuren en meteen kon leren hoe je hier wel op moet reageren…….
Na een paar minuten had ik de stoute schoenen aangetrokken en Ranga weer opgezocht. Peer en Ranga wilde graag weer verder spelen maar de 2 mensen in de groep vonden dat dit niet mocht. Gelukkig konden we het met beide honden aan de riem naast elkaar bespreken en het voor de honden in ieder geval wel goed afsluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten